Ο Κολοσσός πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο και ο Λαρόν Ντέντι ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. “Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλαμε τη νίκη στην έδρα μας, γιατί ήταν η πρώτη αναμέτρηση και έπρεπε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας” είπε αρχικά ο Αμερικανός και συνέχισε: “Είμαστε καινούργια ομάδα και μέρα με τη μέρα θα γίνουμε καλύτεροι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι το Ρέθυμνο“.

Αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι όπου η ομάδα της Ρόδου αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό ο Ντέντι είπε: “Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, πόσο μάλλον όταν παίζουμε μακριά από την έδρα μας. Ο Ηλυσιακός κέρδισε εκτός έδρας την πρώτη αγωνιστική και θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλή άμυνα, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε”.

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα; Ο Αμερικανός έχει τις καλύτερες εντυπώσεις: “Είναι πολύ δυνατό και από τα καλύτερα της Ευρώπης. Αυτό φάνηκε και την στην πρεμιέρα, όπου τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Θα γίνουν σπουδαία παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει” και έκλεισε μιλώντας για τις φιλοδοξίες του:

“Είμαι στη Ρόδο για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Το κλίμα στον Κολοσσό είναι εξαιρετικό, η διοίκηση είναι δίπλα μας και ο κόσμος κοντά μας. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο“.