Ο Κολοσσός δεν έχει μόνο να καυχιέται ότι έκανε την πιο σημαντική και σπουδαία βαθμολογικά νίκη της 18ης Αγωνιστικής. Και όχι άδικα, καθώς η ομάδα της Ρόδου έριξε ανάσκελα τον Αρη μέσα στο «Αλεξάνδρειο» πήρε ανάσα οξυγόνου και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την παραμονή.

Οι Ροδίτες μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν στις τάξεις τους και τον MVP της 18ης  αγωνιστικής της Basket League, καθώς ο τίτλος του «Πολυτιμότερου Παίκτη» πήγε στον Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Ο Σέρβος παίκτης του Κολοσσού Ρόδου έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Αρη και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να αποδράσει με το «διπλό» (81-75) από την «Nick Galis Hall».

Ο 30χρονος παίκτης είχε απολογισμό 22 πόντους με 2/2 βολές, 1/2δίποντα, 6/8 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόλις 1 λάθος στα 30΄.48΄΄ που έμεινε στο παρκέ. Ετσι συγκέντρωσε 25 βαθμούς στο ranking και πήρε τον τίτλο του MVP, καθώς κανείς άλλος δεν συγκέντρωσε περισσότερους στους 18η Αγωνιστική.

Μεγάλα ματς έκαναν στην 18η Αγωνιστική και ο επίσης παίκτης του Κολοσσού, ο Τρε Ντεμπς, αλλά και οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Γιόνας Ματσιούλις και Ντεσόν Τόμας, αλλά έφτασαν στους 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και δεν ξεπέρασαν τον Τσούπκοβιτς.