Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Κολοσσού ο Κώστας Φλεβαράκης. Οι Ροδίτες αποφάσισαν ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα γερό ταρακούνημα για να συνέλθει και να ανακάμψει μετά την κατρακύλα που έχει πάρει φέτος και έτσι προχώρησαν στο διαζύγιο με τον Μακεδόνα τεχνικό. Αντικαταστάτης του Φλεβαράκη στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να είναι ο Χρήστος Παππάς. 

Ο Φλεβαράκης είχε αντικαταστήσει στον πάγκο τον Νίκο Βετούλα, ο οποίος είχε ξεκινήσει την σεζόν με τη ομάδα, αλλά τελικά αποχώρησε και πήγε στο Ιωνικό Νικαίας. Ο Φλεβαράκης το πάλεψε, αλλά δεν κατόρθωσε να κάνει πολλά και ο απολογισμός του στον πάγκο των Ροδιτών ήταν 1 νίκη και 7 ήττες.

Ο Χρήστος Παππάς ο οποίος αναμένεται να τον αντικαταστήσει, ήταν συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Χίμκι, αλλά ο οι Ρώσοι απέλυσαν σήμερα (21/1) τον Ελληνα τεχνικό και μαζί του αποχώρησε και ο Παππάς.

Ο Χρήστος Παππάς θεωρείται το alter ego του Γιώργου Μπαρτζώκα. Δούλεψε μαζί του για πρώτη φορά στην Ολύμπια Λάρισας το 2007. Στην συνέχεια ξαναβρέθηκαν στον Πανιώνιο και το 2012 ο Μπαρτζώκας πήρε μαζί του τον Παππά και στο Ολυμπιακό.

Το 2014 μετά το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα ο Παππάς έφυγε από το τιμ των ερυθρόλευκων και στην συνέχεια ακολούθησε τον Ελληνα προπονητή στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ ήταν δίπλα του και στην Μπαρτσελόνα, αλλά φυσικά και στην Χίμκι.