Το απόγευμα του Σαββάτου (5/3), ο Κολοσσός κατάφερε να κάμψει για ακόμα μια φορά την αντίσταση του Άρη και επικρατώντας εν τέλει με 77-64 να συνεχίσει τις υψηλές του πορείες στα υψηλά σκαλοπάτια της Basket League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την αρμάδα του Ηλία Καντζούρη δεν ήταν άλλος από τον Shonn Miller, που αποκτάει μια ιδιαίτερη σχέση πλέον κόντρα στους Θεσσαλονικείς, κόντρα στους οποίους έχει πραγματοποιήσει τις ίσως δύο κορυφαίες του εμφανίσεις στη φετινή σεζόν -από τον Φεβρουάριο που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στη χώρα μας!

Συγκεκριμένα, σε αυτά τα 2 παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, ο Αμερικανός αριθμεί 33 πόντους, 21 ριμπάουντ και 5 ασίστ -επιδόσεις που κατά μέσο όρο αναγράφονται ως 16.5 πόντοι, 10.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ, νούμερα φυσικά που όχι απλά δεν περνούν απαρατήρητα αλλά είναι ικανά να κρίνουν καταστάσεις και νίκες -με τους Ροδίτες να έχουν το απόλυτο (2/2) φέτος κόντρα στον Άρη!
Μάλιστα, ο πρώην αθλητής των Utah Jazz έχει πετύχει κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο τα μοναδικά του double double στη λίγκα αλλά και τις κορυφαίες του αποδόσεις στο σκοράρισμα μετά τους 19 που σημείωσε στην ήττα από τον Ολυμπιακό στα τέλη Ιανουαρίου.

Στατιστικά κόντρα στον Άρη:

  • 16.5 πόντοι, 10.5 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ

Στατιστικά στα υπόλοιπα ματς:

  • 10 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ

Tέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο Κολοσσός έφτασε σήμερα στην 8η νίκη του στα τελευταία 9 ματς στη Ρόδο κόντρα στον Άρη, όπου συνολικά μετράει 12 επιτυχίες σε 16 απόπειρες (75% επιτυχία)!
Γενικότερα μάλιστα, μετρούν 20 νίκες σε 32 ματς (63% επιτυχία), με την τελευταία επιτυχία των σημερινών φιλοξενούμενων ανεξαρτήτως έδρας να λαμβάνει χώρα τον Νοέμβριο του 2018 (61-72)!