Ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Κόροιβο στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, με τον Νίκο Βετούλα να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί ψυχολογικά, σωματικά και πνευματικά έτοιμη και να ξεχάσει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του coach των Πατρινών:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Προσπαθούμε να βγάλουμε έξω από το μυαλό μας την πρόκριση στον τελικό ενώ μεσολάβησαν και οι γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτός ήταν και ο στόχος της εβδομάδας που διανύσαμε. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες έχουν συγκεκριμένο ρόλο και είναι ομάδα του προπονητή. Θεωρώ ότι θα εξαρτηθεί από το πόσο εμείς θα είμαστε ψυχολογικά, σωματικά και πνευματικά έτοιμοι. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα με ψηλά παιδιά που μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι. Διαθέτει παίκτες που σουτάρουν. Είναι ομάδα με καλή χημεία κι αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική και έχασε στις λεπτομέρειες. Γίνεται πολύ πιο επικίνδυνη μετά την τελευταία απώλεια του παιχνιδιού στην έδρα της στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι θα είναι η άμυνά μας και τα αμυντικά ριμπάουντ».

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Αγωνίζεται το ίδιο καλά εντός και εκτός έδρας. Εμείς δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη που θα μας φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι «κλειδί» θα είναι η μεγάλη συγκέντρωση και η ενέργεια μέσα στο παρκέ. Ο Κόροιβος παίζει όμορφο και οργανωμένο μπάσκετ. Είναι μια ομάδα με καλό προπονητή που αν την υποτιμήσεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Πρέπει να δείξουμε στον Κόροιβο από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μέσα στην έδρα μας».