Όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr από αργά το βράδυ της Τετάρτης(14/10), ο Ντέγιαν Τσουπ θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Απόλλωνα Πάτρας. 

Ο Σέρβος φόργουορντ, που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, συμφώνησε με την ομάδα του Δημήτρη Παπαχατζή για συμβόλαιο ενός μήνα, το οποίο υπάρχει η δυνατότητα να επεκταθεί μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, εφόσον ο παίκτης ικανοποιήσει. Ο 32χρονος φόργουορντ βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Περιβόλα, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου(17/10,17.00) με τον Κόροιβο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

 «Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ντέγιαν Τσουπ. Ο αθλητής έχει ύψος 2,02μ., είναι γεννημένος το 1983 και αγωνίζεται στη θέση του forward. Την προηγούμενη χρονιά o Τσουπ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου και το ΑΠΟΕΛ. Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1+6 μήνες και ο Σερβοβόσνιος παίκτης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου (17/10) κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Ντέγιαν Τσουπ στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα»