Το γράψαμε; Ισχύει!
Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει από την Πέμπτη 2 Αυγούστου (με τίτλο “Τσάμης διετίας” για τις προθέσεις του Απόλλωνα Πατρών. Οι προθέσεις αυτές, που είχαν μορφή επίσημης πρότασης, με την οποία -όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι Πατρινοί- συμφώνησε ο παίκτης, επιβεβαιώθηκαν μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του Απόλλωνα.

Η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, αφού -σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του Απόλλωνα- υπήρξε “αθέτηση συμφωνίας“. Κι είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο έγκυρο και αποκλειστικό μας ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται μέσω… ναυαγίου.

Η ουσία είναι πως ο Τσάμης δεν θα αγωνιστεί στον Απόλλωνα, μια και η πρόταση αποσύρθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο “Απόλλων Πάτρας” ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι προ δεκαπενθημέρου είχε κάνει πρόταση στον αθλητή μπάσκετ Άγγελο Τσάμη για διετή συνεργασία με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, υπερβαίνοντας τις οικονομικές δυνατότητες, αλλά πάντα σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Συλλόγου.

Παρ’ όλη την οριστική συμφωνία του αθλητή σε απ’ ευθείας συζητήσεις με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος του αθλητή απάντησε αρνητικά αθετώντας την αρχική συμφωνία και το λόγο τους.

Ως εκ τούτου ο “Απόλλων Πάτρας” αποσύρει την πρότασή του και εύχεται στον αθλητή την ευόδωση των προσπαθειών του για εξεύρεση καλύτερης ίσως ευκαιρίας στην επαγγελματική του καριέρα. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο “Απόλλων Πάτρας” θα αναπροσαρμόσει τη στάση του απέναντι στο συγκεκριμένο εκπρόσωπο”.