Ο Κώστας Μέξας, ο οποίος ανέλαβε τον Απόλλωνα Πατρών στην αρχή της περσινής σεζόν,  θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του(1+1 χρόνια).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαϊκής ομάδας:

«Η ΚΑΕ Απόλλων CARNA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας  με τον προπονητή Κώστα Μέξα ο οποίος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μετά την επιτυχημένη πορεία του στην περσινή αγωνιστική περίοδο. Το συμβόλαιο συνεργασίας που υπεγράφη έχει διάρκεια 1+1 χρόνο. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κώστας Μέξας επεσήμανε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μας με τη διοίκηση βρήκαμε πολλά κοινά τα οποία από εδώ και πέρα θα κληθούμε να τα υλοποιήσουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μαζί με τους συνεργάτες μου καλούμαστε στο άμεσο διάστημα να πάρουμε τις αποφάσεις μας για τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας να δουλέψουμε απερίσπαστοι».