Αυξημένη ήταν η συμμετοχή παιδιών κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του “Training School 1” που διοργανώνουν οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας. Πολλά παιδιά έδωσαν το παρών προκειμένου να μάθουν τα… μυστικά του μπάσκετ από τον Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε κοντά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει…
“Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών συνεχίζεται η Β’ περίοδος του “Training School 1” που διοργανώνουν οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας. Αυξημένη ήταν η συμμετοχή παιδιών στο Α’ δεκαπενθήμερο με αθλητικές δράσεις για παιδιά, που φιλοξενούνται στο αθλητικό κέντρου του Απόλλωνα Πάτρας.

Το πρόγραμμα του “Training School 1” περιλαμβάνει αθλοπαιδιές και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με συμβολικό αντίτιμο. Στους συμμετέχοντες προσφέρονται αναψυκτικό και σάντουιτς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος οργανώνονται και επισκέψεις παικτών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας. Σε μια από αυτές, τους μικρούς αθλητές επισκέφθηκε ο Νίκος Αργυρόπουλος (σ.σ. απ’ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο) για να μιλήσει μαζί τους σχετικά με τον αθλητισμό και να δώσει συμβουλές.

Δωρεάν απογευματινά τμήματα μπάσκετ από τις Ακαδημίες

Οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας είναι κοντά στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ όλο τον Ιούλιο!

Μέχρι και την 31η Ιουλίου θα λειτουργούν δωρεάν τμήματα στα ανοικτά γήπεδα του Συλλόγου (παραπλεύρως του Γ.Κ.Ν. “Άγιος Ανδρέας”). Τα τμήματα είναι απογευματινά (μετά τις 18:00) και μπορούν να τα παρακολουθήσουν τα παιδιά των Ακαδημιών και μικροί αθλητές όλων των συλλόγων και σωματείων της περιοχής μας”.