Άλλο ένα παιχνίδι της Basket League ετοιμάζεται να… παραπεμφθεί στις καλένδες. Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν έξι κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, με τα τρία εξ αυτών να αφορούν παίκτες και τα άλλα τρία μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι “αχαιοί” έφτασαν τα τέσσερα κρούσματα μεταξύ των παικτών, ενημέρωσαν σχετικά τον ΕΣΑΚΕ και όλα δείχνουν ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου (12/3, 17:00) με το Λαύριο για τη 17η αγωνιστική της Basket League, οδεύει προς αναβολή.

Θυμίζουμε ότι λόγω του covid-19 έχουν αναβληθεί επίσης και οι αγώνες Ιωνικός – Κολοσσός και Λάρισα – Προμηθέας για τη 17η αγωνιστική. Αίτημα για αναβολή έχει γίνει και από τον Ηρακλή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (12/3, 20:00).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Απόλλωνας:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΚΑΕ Απόλλων Oscar ανακοινώνει, ότι σε έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, έξι ακόμη μέλη της Ομάδας μας, διαγνώστηκαν θετικά. Πρόκειται για τρεις παίκτες και τρία μέλη του επιτελείου. Συνολικά αυτή την εβδομάδα τα κρούσματα ανήλθαν στα 7, τέσσερις παίκτες και τρία μέλη του επιτελείου με συνέπεια να ακολουθηθεί ότι ακριβώς προβλέπεται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Η κατάστασή όλων όσοι «επισκέφτηκε» ο Covid-19 παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας, ενώ παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι αρχές. Η οικογένεια του Συλλόγου εύχεται στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση».