Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται στην Πάτρα, από τη στιγμή που εξαλείφθηκε το “αγκάθι” με τα χρωστούμενα στον Alex Acker. Έτσι, μετά τον Νίκο Δίπλαρο και τους Orlando Coleman, De Jon Davis και Sedrick Barefield, οι “αχαιοί” ανακοίνωσαν και τον 4ο Αμερικανό τους, τον Rob Montgomery Jr.

«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συνεχίζω την καριέρα μου σε μία ιστορική ομάδα και σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό. Πρέπει να δουλέψουμε και να παλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε ότι η θέση μας είναι στη Basket League. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος στόχος μας», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ μετά την ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Oscar Απόλλων 1926 ανακοινώνει την απόκτηση του Rob Montgomery Jr (1997, 1,98 μ.). Είναι απόφοιτος του Central Michigan University και πέρυσι αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στη ΖΜΤ Σκοπίων έχοντας μ.ο. 14,2 πόντους και 11,9 ριμπάουντ σε 32 λεπτά συμμετοχής. Είχε 46,6% στα δίποντα, 26,4% στα τρίποντα και με 63,5% στις βολές με 1,6 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 18,8 ranking».