Ο Απόλλωνας έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, μετά το τελευταίο παιχνίδι στην Περιβόλα με τον Άρη και πλέον ηρεμεί, αφού ο στόχος της παραμονής υλοποιήθηκε.

Πέραν της δουλειάς που καταβάλλεται από τους διοικούντες, για να κατατεθεί ο φάκελος ενόψει της νέας σεζόν, ούτως ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, οι ιθύνοντες έχουν ρίξει το βάρος στην άκρη του πάγκου.

Μάλιστα είναι δεδομένη η επιθυμία για παραμονή του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία, κάτι που και ο ίδιος αναζητά, θέλοντας να συνεχίσει το έργο του στους «μελανόλευκους» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές έχουν προβεί σε προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων και μένει να διευθετηθούν ορισμένες εκκρεμότητες, για να επέλθει η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, σειρά θα πάρει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και ήδη στο μυαλό του Βετούλα βρίσκεται η παραμονή των Τσαλμπούρη, Δίπλαρου και Σίμονς. Για τον πρώτο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού πολλές ομάδες θα εκφράσουν επιθυμία να τον πάρουν από τους Αχαιούς, όντας 2ος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τους άλλους δύο τα πάντα είναι ανοιχτά, αλλά ο έμπειρος τεχνικός θα επιδιώξει την παραμονή όλων των προαναφερθέντων.