Το 3/3 στα επόμενα παιχνίδια που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του Απολλωνα για είσοδο στα πλέι-οφ ζήτησε ο Δημήτρης Βεργίνης μέσω του προσωπικού του Blogπου διατηρεί στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ των «Μελανόλευκων» αφού έκανε  τον απολογισμό της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική ζήτησε την νικη επί του Λαυρίου για να συνεχίσει η ομάδα να παλεύει για την είσοδο της στην τελική οκτάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Προσήλωση στον στόχο

Καλησπέρα σας,

Τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει πλέον για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια στο πρωτάθλημα και μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αύριο με αντίπαλο το Λαύριο όπου θέλουμε μόνο τη νίκη για να διατηρήσουμε «ζωντανές» τις ελπίδες μας για την είσοδο μας στα πλέι οφ της φετινής χρονιάς.

Το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στον Άρη δεν μπορέσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Παρουσιαστήκαμε μαχητικοί και παλέψαμε για το θετικό αποτέλεσμα όμως ξεμείναμε από δυνάμεις κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος μας και πήρε τη νίκη. Πλέον έχουμε αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι και όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για την αναμέτρηση που μας περιμένει αύριο κόντρα στο Λαύριο.

Ένα παιχνίδι στο οποίο θα παραταχθούμε μετά από πολύ καιρό πάνοπλοι και θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η επιστροφή του Κέβιν Ντίλαρντ είναι πολύ σημαντική μιας και θα έχουμε μια ακόμα αξιόπιστη λύση σε επίθεση και άμυνα και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς που θέλουμε τόσο πολύ για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε το δεύτερο στόχο της φετινής χρονιάς που είναι μια θέση στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Ο αντίπαλος μας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και αυτό σίγουρα του δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ στο μεταξύ μας παιχνίδι όμως και εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μια αναμέτρηση που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο τομέας της άμυνας θα είναι και πάλι καθοριστικός στην εξέλιξη του αγώνα ενώ και επιθετικά θα πρέπει να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση για να μπορέσουμε να βρούμε τους διαδρόμους που θα μας οδηγήσουν στο αντίπαλο καλάθι.

Προσήλωση στο στόχο μας λοιπόν και ελπίζω όπως και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έτσι και τώρα να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος.