O Απόλλωνας Πάτρας μετά την σπουδαία νίκη του επί του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Δράμα τον ΚΑΟΔ το Σαββάτου (13/12) για την 10η αγωνιστική της Α1 και ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, δήλωσε για το παιχνίδι :

«Είναι εξ ορισμού ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει στην έδρα της. Παρά την βαθμολογική θέση που βρίσκεται, είναι μια σκληρή ομάδα στο αμυντικό κομμάτι και με μεγάλο ροτέϊσον. Εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε στη δύναμη και το πάθος των παικτών της Δράμας, και να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι οι οποίες μπορούν να επιφέρουν άγχος στον αντίπαλο. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα με αθλητικούς παίκτες. Περιμένουμε πίεση από την αντίπαλη ομάδα επειδή θέλει το παιχνίδι, αλλά θα έχει και άγχος. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Επίσης, να εκμεταλλευτούμε το άγχος του αντιπάλου μας».

Ο Γιάννης Γεωργαλλής, πρόσθεσε με τη σειρά του:

«Μετά την πολύ σημαντική νίκη που κάναμε εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ χρειαζόμαστε μια νίκη εκτός έδρας για λόγους ψυχολογίας, αφού παίζουμε καλά τελευταία. Αυτή τη νίκη θα ψάξουμε στη Δράμα. Ο ρυθμός και τα ριμπάουντ θα είναι οι δύο σημαντικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Η Δράμα είναι μια αμυντικογενής ομάδα. Βλέπουμε ότι κυμαίνεται στους 65-70 πόντους. Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Επίσης, να δείξουμε μεγάλη προσοχή στα ατού της Δράμας».