Λίγες στιγμές μετά από ακόμα μια φιλική νίκη -αυτή τη φορά κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας επί αθηναϊκού εδάφους- του Απόλλωνα Πάτρας, ο τεχνικός του, Νίκος Βετούλας, επισήμανε τη βελτίωσε των παικτών του στο εν λόγω παιχνίδι σε σχέση με την ήττα από το Περιστέρι, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως δε λαμβάνει τόσο υπ’ όψιν τα αποτελέσματα των ματς προετοιμασίας.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε δύο διαδοχικά φιλικά στην Αθήνα, με το Περιστέρι και τον Ιωνικό, στα οποία παρουσιάσαμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Όμως και τα δύο θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα, που είναι και ο στόχος μας. Σημαντικό κομμάτι ήταν η ενσωμάτωση του Μακ Λάφλιν, θεωρώ ότι η προσαρμογή του έγινε σε ικανοποιητικό βαθμό. Τα παιδιά κατάλαβαν πώς είναι να αγωνίζεσαι στο Ελληνικό πρωτάθλημα, απαιτείται αρκετός δυναμισμός και πολλές επαφές.

Με το Περιστέρι παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι και χωρίς ενέργεια. Όμως πήραμε το μάθημα μας και σταθήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τον Ιωνικό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το έχω πει πολλές φορές θα το επαναλάβω και τώρα, στα φιλικά δεν μετράνε τα αποτελέσματα. Κάθε παιχνίδι στην προετοιμασία πρέπει να το βλέπουμε ως οδηγό για να γινόμαστε καλύτεροι για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει, όταν πρέπει».