Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πέτυχε ο Απόλλων Πατρών, ο οποίος επικράτησε στο «φρούριο» του, στο κλειστό της Περιβόλας του Κολοσσού Ρόδου με 76-66. Ο Νίκος Βετούλας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι παρά τον τραυματισμό του Ουίλσον η ομάδα του έβγαλε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν χαλαροί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε πολλά λάθη, βγάλαμε ενέργεια αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε δύο σοβαρά προβλήματα» για να προσθέσει αναφερόμενος σε αυτά (προβλήματα): «Πρώτον τον τραυματισμό του Ουίλσον (σ.σ. στην φτέρνα του δεξιού του ποδιού) ενώ το δεύτερο δεν είναι ανακοινώσιμο (σ.σ.: για την παραμονή ή όχι του Τέιλορ δεδομένης της επιστροφής του Ντάνιελ που είχε τραυματιστεί στο φιλικό της προετοιμασίας κόντρα στον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα)».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βλάντο Πέτροβιτς ο οποίος τόνισε ότι η νίκη ήρθε μέσα από την άμυνα: «Η διαφορά μας από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η άμυνα και πιστεύω ότι αν παίζουμε έτσι και με αυτή την ενέργεια θα πρέπει να παίζουμε από το ξεκίνημα. Είναι σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει να πάρουμε δύο νίκες στην έδρα μας επί ομάδες του ίδιου επιπέδου με μας και θα πρέπει να βελτιωθούμε και εκτός έδρας».