Ο Απόλλωνας έφυγε με το διπλό από την Ελευσίνα και ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως τα μεγάλα σουτ των Μίτροβιτς και Ελ Αμίν έγειραν την πλάστιγγα υπερ της ομάδας του.

Αναλυτικά:

 «Θεωρώ πως έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και όποια ομάδα έπαιρνε την νίκη θα κέρδιζε δίκαια Σε κάθε αρχή ημιχρόνου η Ελευσίνα έμπαινε πολύ δυνατά και εμείς είχαμε κακή προσέγγιση στο αμυντικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγε σε μια κατοχή που έβαλε μεγάλο σουτ ο Μίτροβιτς όπως ίσως μεγάλο ήταν και το καλάθι του Ελ Αμίν.  Τώρα θα πρέπει να μπούμε σε ρυθμό γιατί θεωρώ ότι κατά διαστήματα είχαμε αγωνιστικό ρυθμό αλλά σίγουρα δεν είχαμε καλή διάρκεια  ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα βάσει της κακής αγωνιστικής και προπονητικής εβδομάδας που είχαμε. Καλή συνέχεια στην Ελευσίνα, είμαστε ομάδες με κοινή πορεία από την Β εθνική και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της».

Ο Κέβιν Γκάλογουεϊ πρόσθεσε:

 «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε, κάναμε λάθη, χάσαμε ριμπάουντ αλλά στο τέλος του σουτ του Ελ Αμίν ήταν αυτό που έκανε την διαφορά και μας έδωσε την νίκη».