Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του (10/1 17:00) στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο καθώς οι “κυανέρυθροι” βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Αναλυτικά:

 «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αυτό, άλλωστε, έδειξε και η εκτός έδρας νίκη επί της Ελευσίνας. 
 
Θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντς και η αντοχή μας στην πίεση που θα ασκηθεί σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Πανιωνίου. 
 
Η σημερινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στο πρωτάθλημα. Είναι πλήρης και διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες, ξένους και κοινοτικούς. 
 
Εμείς κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα των διακοπών με στόχο να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί».  
 
Ο Γιάννης Μολφέτας συμπλήρωσε:
 

«Είναι ένα παιχνίδι που εφόσον κερδίσουμε θα μας φέρει πιο κοντά στην οκτάδα. Αλλά και για τον αντίπαλό μας είναι κρίσιμο και θέλει πολύ να το κερδίσει για να μην αντιμετωπίσει κίνδυνο υποβιβασμού. 

Πιστεύω ότι το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού. Αρκετά θα εξαρτηθούν από το ποια ομάδα θα επιβάλει το ρυθμό τη και θα πάρει τα περισσότερα ριμπάουντς. 

Είναι μια ομάδα που τρέχει στον αιφνιδιασμό και διαθέτει παίκτες –Έλληνες και ξένους- με εμπειρία. 

Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς και να αποφύγουμε τα περιττά λάθη σε άμυνα και επίθεση».