Ο Απόλλωνας Πατρών ηττήθηκε από το Ρέθυμνο και ο Νίκος Βετούλας στην συνέντευξη τύπου παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Κρητικών και τόνισε πως η ομάδα του περνάει αγωνιστική κάμψη.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα του Ρεθύμνου. Κέρδισαν δίκαια. Είναι δεδομένο αυτό. Από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Δείξανε ότι θέλουν το παιχνίδι παραπάνω και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς ήμαστε σε κάμψη. Δεν είναι μόνο τα προβλήματα τραυματισμού που μπορεί να υπήρχαν στη διάρκεια της εβδομάδας ή στην κάμψη συγκεκριμένων παικτών στον αγωνιστικό χώρο λόγω του μικρού αγωνιστικά ρόστερ που έχουμε. Είναι και ψυχολογικό το θέμα. Θεωρώ ότι δεν παίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση που παίζαμε πριν ένα μήνα κι αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλες τις κινήσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Είτε αυτές είναι, κάποιος που έχει τη μπάλα να προσπαθήσει να δημιουργήσει ή να σκοράρει, είτε βρίσκεται σε θέση βολής. Είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνουμε την αγορά, θέλουμε προσθήκες. Ο στόχος είναι να μπούμε στα playoffs. Θεωρώ ότι η έκτη θέση είναι μακριά. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, πως θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε και να βρούμε τον εαυτό που είχαμε πριν από λίγο καιρό. Μπορώ να πω ότι είναι δεδομένο πως η κούραση ορισμένων παιδιών έχει μεγάλη επιρροή στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά το να μην προσπαθείς και να μην πηγαίνεις στις μπάλες οι οποίες είναι διεκδικούμενες, έχει να κάνει με το πόσο θέλεις να παίξεις. Υπάρχουν παιδιά που ήδη λόγω της χρονιάς που έκαναν μπορεί να σκέφτονται την επόμενη, και μέσω του Απόλλωνα θα πάνε κάπου αλλού και μπορεί να πετύχουν περισσότερα πράγματα. Κι αυτό έχει να κάνει με το μυαλό του καθενός. Κατά πόσο μπορεί να επηρεαστεί. Δυστυχώς εμείς έχουμε παιδιά τα οποία έχουν επηρεαστεί και ήδη μπορεί να σκέφτονται την επόμενη χρονιά».

Ο Βασίλης Νιφόρας εκ μέρους των παικτών, είπε:

 «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, δεν φανήκαμε συγκεντρωμένοι. Ίσως να μας επηρέασαν οι τραυματισμοί που είχαμε μέσα στην εβδομάδα. Παρόλα αυτά πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και τις υπόλοιπες ήττες, και να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα για να καταφέρουμε το στόχο μας για τα πλέι οφ. Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν καλοί. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να γίναμε κακοί παίκτες. Θα το βρούμε στην πορεία».