Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε ο Απόλλων Πατρών ενόψει του αγώνα με τον Κόροιβο για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα θέλει να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της στην κρίσιμη αναμέτρηση με το ηλειακό συγκρότημα για τη 2η “στροφή” της Β’ φάσης του Κυπέλλου. Έτσι, οι διοικούντες το σύλλογο, ενημερώνοντας για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση, γνωστοποίησαν πως έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Απόλλωνα CARNA και τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του θεσμού.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 (17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα και η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του Συλλόγου.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr».

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης, στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ. Μάλιστα, το απόκομμα του εισιτηρίου του συγκεκριμένου αγώνα θα αποτελεί προκαταβολή για όσους φίλους της ομάδας επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017».