Να αφήσει πίσω της την ήττα από την ΑΕΚ θέλει ο Απόλλωνας Πατρών και να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για νίκη απέναντι στα Τρίκαλα. Ο Γιάννης Γεωργαλλής μέσω του μπλόγκ του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε:

“Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεχθήκαμε μια βαριά ήττα που θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Εμείς δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό κι αυτό φάνηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Πιστεύω ότι η διαφορά στο σκορ είναι πλασματική και δεν αντικατοπτρίζει την δυναμικότητα του Απόλλωνα. Ήταν αρχικά θέμα συγκέντρωσης, και από ένα σημείο και μετά, ήταν πολύ καλή η ΑΕΚ και πολύ κακοί εμείς. Ήταν ένα παιχνίδι των άκρων.

Στη διάρκεια της εβδομάδας συζητήσαμε για το παιχνίδι και πως θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Είπαμε ότι πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, ώστε να βγάλουμε τον καλό εαυτό μας μέσα στο γήπεδο.

Η προετοιμασία κύλησε καλά και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα στο φιλικό παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Χρειαζόμαστε τα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες της Α1, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Ευτυχώς, φέτος, υπάρχει ο Κόροιβος που είναι μια γειτονική ομάδα, και τα φιλικά παιχνίδια μας βοηθούν και τους δύο να έχουμε ρυθμό.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Προέρχονται από μια μεγάλη νίκη επί της Ελευσίνας. Έχουν προσθήκες ποιοτικών παικτών στο ρόρτερ τους. Γνωρίζουμε ότι μέσα στην έδρα τους είναι δυνατοί και δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να μας βάλουν εύκολα καλάθια, και να προσέξουμε πολύ την άμυνά μας”.