Στην έλλειψη συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στάθηκαν τόσο ο Νίκος Βετούλας όσο κι ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Άρη. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στον θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά ενώ παράλληλα αναγνώρισε την μεγάλη βελτίωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Είναι ημέρα θλίψης για το μπάσκετ. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχετικά καλοί αν και μας έβγαλαν έξω από τα παιχνίδια μας με το κορμί στην επίθεση. Γυρίσαμε από το -10, είχαμε ευκαιρία να βάλουμε καλάθια δεν το κάναμε και χάσαμε. Χάσαμε λέι απ. Δεν μας επέτρεψε κι ο Άρης να βάλουμε κάποια σουτ ενώ αστοχήσαμε και σε δύο συνεχόμενες βολές του ΜακΚόλουμ.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Στάθηκαν καλά και θα ήταν καλύτερα αν έλειπαν τα λάθη που κάναμε από έλλειψη συγκέντρωσης. Όσον αφορά τον Άρη είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην απόδοσή του από το παιχνίδι του πρώτου γύρου”, δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών.

“Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όμως χάσαμε στο τέλος γιατί δεν είχαμε συγκέντρωση για 2-3 λεπτά στη τελευταία περίοδο. Κάποια σουτ που χάσαμε, σε συνδυασμό με τα χαμένα ριμπάουντ έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα” δήλωσε ο Πέτροβιτς.