Οι τελευταίες αγωνιστικές της Basket League ΟΠΑΠ βρίσκουν τον Απόλλωνα Πατρών να τεστάρει τις δυνάμεις του με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι Πατρινοί θα δώσουν αρχικά ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ο οποίος προέρχεται από το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τους “κυανέρυθρους” κάνοντας ειδική μνεία στην συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του: “Ξεκινάει για εμάς μια σειρά παιχνιδιών με την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Εμείς θα προσπαθήσουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Στόχος είναι, όπως έχω πει, να μπει η ομάδα μας στα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με τις πιθανότητες που μας αναλογούν”.

Ενώ, ο Γκόρντον Κλάιμπερ πρόσθεσε: “Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα απέναντι στον Πανιώνιο για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να προσεγγίσουμε και τα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια σαν να πρόκειται για αγώνα των πλέι οφ. Πρέπει να κρατήσουμε την τύχη στα χέρια μας, και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε”.