Δηλώσεις στο basketblog.gr πραγματοποίησαν μετά το νικηφόρο φιλικό με τον Κολοσσό Ρόδου ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, κι ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις πολλές απουσίες της ομάδας του για ακόμα μία φορά λόγω τραυματισμών (Ντάνιελ, Μπολντς και Τρεπάλοβατς), γεγονός που δεν του επιτρέπει να δουλέψει με όλους τους παίκτες όπως θα ήθελε. Μάλιστα, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ψηλού για τον επόμενο μήνα, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος από την πλευρά του τόνισε: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο προπονητής έδωσε χρόνο σε όλα τα παιδιά και δοκίμασε διάφορα σχήματα. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Χιλ, που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δείχνει ότι θα είναι ένα καλό “εργαλείο” για μας”.

Σε ερώτηση σχετικά με την προσαρμογή των νέων παικτών είπε: “Οι νέοι παίκτες δείχνουν ότι έχουν προσαρμοστεί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί στην προπόνηση λόγω των πολλών τραυματισμών. Δεν έχουμε κάνει ούτε μία προπόνηση όλοι μαζί εδώ και πέντε εβδομάδες κι αυτό είναι ένα πρόβλημα”.

Τέλος ο έμπειρος παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στο Ψυχικό το ερχόμενο Σάββατο (28/9): “Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα ως ομάδα, δεν σταματάμε να δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας. Το Σάββατο έχουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να το κερδίσουμε και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στον θεσμό του Κυπέλλου”.