Σε αναζήτηση του μπασκετικού “λιμανιού” του είναι ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς δεν βρισκεται μέσα στα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς.

Ο 26χρονος γκαρντ, ωστόσο, φαίνεται πως έχει “τραβήξει” τα βλέμματα ομάδων εκτός Αθηνών. Μετά την πρώτη επαφή που φέρεται να είχε ο παίκτης με τον ΠΑΟΚ, στο προσκήνιο έρχεται και το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr.

Ο τεχνικός των Αχαιών, Κώστας Μεξάς, έχει ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και βλέπει με “καλό” μάτι την περίπτωση του Παπαντωνίου, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του και αναμένονται κινήσεις. Ο Παπαντωνίου φέτος με την ΑΕΚ, σε 29 παιχνίδια, είχε μέσο όρο 2.7 πόντους, 1.4 ασίστ και 1.1 ριμπάουντ σε 11 περίπου λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Επίσης, αυτό που επιθυμεί διακαώς ο προπονητής του Απόλλωνα, είναι και η παραμονή του Δημήτρη Βεργίνη στο σύλλογο. Ο κόουτς εξετάζει περιπτώσεις αμερικανών παικτών, θέλοντας να έχει και τη στήριξη του 29χρονου γκαρντ στο σχήμα, κι ενός ακόμα Έλληνα παίκτη (ίσως του Παπαπντωνίου). Στο Βεργίνη έχει ήδη κατατεθεί πρόταση, και μοιάζει κι ο ίδιος θετικός, ωστόσο, δεν έχει πει το οριστικό “ναι” ακόμη, καθώς αυτό που θέλει ο παίκτης ειναι να παίρνει χρόνο συμμετοχής,