Ο Φώτης Ζούμπος του Απόλλωνα Πατρών τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο basketblog ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Πάτρας (17:00) με αντίπαλο τον Προμηθέα στο «Δ.Τόφαλος», που αποτελεί το μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής στην Basket League.

Ο γκαρντ της ομάδας του Νίκου Βετούλα τόνισε ότι τα παιχνίδια με τον Προμηθέα είναι ιδιαίτερα, λόγω της εντοπιότητας των δύο μονομάχων και του γοήτρου που παίζει ρόλο, πέραν των βαθμών της νίκης, ενώ κρίνει ως «τελικούς» τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και σε ότι αφορά το στόχο των «μελανόλευκων», οι οποίοι θέλουν άμεσα να ξεμπερδεύουν με την παραμονή.

Τα όσα ανέφερε:

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ο αγώνας αυτός για εμάς κρίνεται ως τελικός. Έτσι πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι πλέον, αφού σιγά-σιγά το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και κάθε αγωνιστική μετράει διπλά.

Είναι σίγουρα ιδιαίτερο το παιχνίδι με τον Προμηθέα, αφού θα βρεθούν αντίπαλες δύο ομάδες από την ίδια πόλη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για εμάς, για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά από την αρχή ως το τέλος.

Αυτά είναι θεωρώ και τα σημεία, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι με τον Προμηθέα.»