Την έντονη κοινωνική του δράση απέδειξε για ακόμα μία φορά ο Απόλλωνας Πάτρας, καθώς η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι “μελανόλευκοι”  για το “Save An Angel Patras” βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο της πόλης.

 Aναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

“Άγγελοι- φύλακες των παιδιών που στην πιο τρυφερή ηλικία δοκιμάζονται σκληρά και δίνουν τόσο νωρίς τον αγώνα για ζωή έγιναν χθες οι Πατρινοί που ανταποκρίθηκαν με τον πλέον θερμό τρόπο στην πρόσκληση της Διοίκησης του Απόλλωνα CARNA και συμμετείχαν στη φιλανθρωπική βραδιά για την ενίσχυση του συλλόγου «Save An Angel Patras».

Η Διοίκηση, οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, τα μέλη του σωματείου και εκατοντάδες Πατρινοί γέμισαν ασφυκτικά το εορταστικό ΟΤΤΟ, άνοιξαν τα φτερά τους και έκλεισαν μέσα τα παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν δικαίωμα στην ελπίδα και στο χαμόγελο.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική, ενώ οι διοργανωτές επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις στο κοινό, ως ελάχιστη ανταπόδοση της αγάπης και της αλληλεγγύης του.

Την εκδήλωση χαιρέτισε, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων, Φίλιππος Καμίσης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ανέφερε πως «ο Απόλλων CARNA είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας, από την οποία αντλεί δύναμη και γι’ αυτό μέσω της εκδήλωσης ανταποδίδουμε τη διαχρονική αγάπη και στήριξη του κόσμου στην ομάδα μας. Ο Απόλλων CARNA παράγει αθλητισμό και κατ’ επέκταση πολιτισμό. Δύο έννοιες συνυφασμένες που σε κάθε χρονική συγκυρία αντικατοπτρίζουν την κοινωνία μας.  Την κοινωνία μας που βρίσκεται σε κρίση, που αντιμετωπίζει δυσκολίες, τις οποίες όλοι γνωρίζουμε. Επειδή όμως δεν πρέπει να είμαστε μαζί μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αλληλέγγυοι τις προκλήσεις της εποχής, πήραμε την απόφαση να διοργανώσουμε τη σημερινή φιλανθρωπική εκδήλωση. Η συνεισφορά στο σύλλογο Save An Angel Patras που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους αποτελούν μια πράξη αγάπης, φροντίδας και κοινωνικής ευαισθησίας που μας αφορά όλους. Έμπρακτα αποδεικνύουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Απόλλωνα  στηρίζοντας οικογένειες που περνούν μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Τα παιδιά μας είναι πάντα νικητές στην καρδιά μας, πρέπει όμως να βοηθήσουμε να βγουν νικητές και της ζωής», τόνισε και ευχαρίστησε επίσης, όλες τις πατρινές επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης και διέθεσαν πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες.

Τη διοίκηση του Απόλλωνα για την πρωτοβουλία της, αλλά και για το κοινωνικό της «ανάστημα» ευχαρίστησε η πρόεδρος του συλλόγου «Save An Angel Patras», Μάντυ Αποστολοπούλου.

Στη συνέχεια, οι παίκτες, οι τεχνικοί και τα μέλη της διοίκησης κλήρωσαν τα 75 δώρα που προσέφεραν οι επιχειρήσεις:

CARNA, ΛΟΥΞ.  Mπακαλάρος Α.Ε., MED FRIGO, GAS Κολοκυθάς,  Εuroline  Σταύρος Μπακολιάς αντιπρόσωπος ΑΝΕΚLINES, Φίλιππος Καμίσης, ΟΤΤΟ, CAVINO, Drizis, Vasilis Cuir, Χρυσοχοείο Ανδρέας Αναστασόπουλος, Δρομέας, The Mark – Κωνσταντινίδης, Χρυσοχοείο Μέντης, SMOKE Καραγιάννης, Kiderella, DUR, Lutecia, SHOE LAND, Olympian Spirit, RIA Hair Saloon, Mavriopoulou, γκαλερί Παλλίσανδρος, ξενοδοχείο Βυζαντινό, BLUE Green, Ρεγγίνα, Fikos  Mens World, UNC, Baggutta, χρυσοχοείο Ρέλλας, Ekfrasi Home, Μπιζζζ, Jeanious, HELMI, EVITA PERONI Shop, Λιακόπουλος, Beautiful People, Milly and Molly, Κούφης, Πανδώρα, Fairyland, το φαρμακείο της Γεωργίας Μπαλαφούτη,  Dalton, το φαρμακείο Θεοφιλάτου – Μασαούτη, URBAN, STEMA – Γουργουρίνη, Traffic, Βαρνακιώτης, Καρτούν, Sir, Κωτσάκης, Casa di Calze, Δωρομήνυμα, Ιονία, Αποθήκη Κωσταρά,Μάρυ Ζωγοπούλου – Ανδρουτσέλη,  Χάχαλης, GRANDE Μυλωνάς, Ραυτόπουλος, Κιέκας, Πολυζώης, Αχαϊκό Εντελβάις, ΜΑΧ PERRY, Μουσελίν, Βιεννέζικο, Αllegro, Λοτσάρης, Balloon fire, Print.

Τη μουσική επιμέλεια της φιλανθρωπικής βραδιάς που διοργάνωσε η ΚΑΕ Απόλλων CARNA είχε ο πατρινός Dj Νίκος Μοσχοβάκης.

Λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς, οι παίκτες του Απόλλωνα CARNA αφήνοντας για λίγο το παρκέ, ανέλαβαν έναν διαφορετικό ρόλο ανάλογο του εορταστικού κλίματος και έκλεψαν τις εντυπώσεις ως μπάρμεν, αλλά και ως dj’s.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα ευχαριστεί και δημόσια όλους όσοι συμμετείχαν και εκδήλωσαν έμπρακτα την αγάπη, το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες που δοκιμάζονται, αφήνοντας παρακαταθήκη για ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον”.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκδήλωση:

Δείτε σχετικές εικόνες από την εκδήλωση: