Ο Έρικ ΜακΚόλουμ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν φέτος με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, με τον Πανιώνιο να… γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του. Ο ίδιος ο Αμερικανός μίλησε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” για το μέλλον του και τόνισε αναλυτικά πως θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον μάνατζέρ του και την οικογένειά του και στη συνέχεια να αποφασίσει.

Ο ΜακΚόλουμ τόνισε σχετικά με το μέλλον του και το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον Απόλλωνα: “Δεν μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον μάνατζερ μου, την οικογένεια μου και μετά θα αποφασίσω για το μέλλον μου και που θα συνεχίσω την καριέρα μου την νέα χρονιά. Τώρα αυτό που προέχει είναι να απολαύσω ότι πετύχαμε, να ξεκουραστώ και όταν έρθει η ώρα με καθαρό μυαλό θα πάρω την απόφασή μου”.

-Η άποψη σου για την φετινή χρονιά;
“Καταφέραμε πολλά. Η ομάδα παρέμεινε στην Α1, κερδίσαμε και την συμμετοχή μας στα πλέι-οφ. Στα πλέι-οφ προσπαθήσαμε και παλέψαμε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, δεν μπορούσαμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν πειράζει. Μην ξεχνάμε ότι απέναντί μας είχαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Προσωπικά εκτιμώ την προσπάθεια που κάναμε και εκτιμώ επίσης ότι σε αυτή την διαδρομή δεν ήμασταν μόνοι. Πολλοί μας βοήθησαν και ένιωθα πάντα ότι όλη η πόλη της Πάτρας ήταν στο πλευρό μας”.

-Αν μπορούσες να πάρεις κάτι στις αποσκευές του για να το έχεις πάντα μαζί σου από την φετινή σεζόν, τι θα ήταν αυτό;
“Τις εμπειρίες που απέκτησα αγωνιζόμενος με τον Απόλλωνα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ ανταγωνιστικό. Επίσης πάντα θα θυμάμαι όλους τους φετινούς μου συμπαίκτες. Ηταν όλοι εξαιρετικά παιδιά και απίθανοι παίκτες”.

-Η καλύτερη και η χειρότερή σου στιγμή στον Απόλλωνα;
“Θα ξεκινήσω από την χειρότερη. Δεν ήταν μόνο μια, αλλά τρεις. Αναφέρομαι στην αρχή της σεζόν όταν γνωρίσαμε τρεις σερί ήττες στα τελευταία δευτερόλεπτα στο σουτ. Η καλύτερη ήταν όταν με την νίκη μας επί του ΠΑΟΚ που ήταν μεγάλη, εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας στα πλέι-οφ”.

-Τελευταία ερώτηση, υπάρχουν κάποιες φήμες σύμφωνα με τις οποίες έχεις συμφωνήσει και μάλιστα έχεις δεσμευτεί για να συνεχίσεις την καριέρα σου για τα επόμενα δύο χρόνια στον Πανιώνιο. Εχει βάση αυτή η φημολογία, ισχύει κάτι τέτοιο;
“Ισχύει αυτό που είπα στο ξεκίνημα. Θα ξεκουραστώ στο σπίτι μου με την οικογένεια μου και έχοντας καθαρό μυαλό θα αποφασίσω για τον μέλλον μου”.