Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται αύριο τον Κολοσσό σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι με τους παίκτες του συλλόγου να βρίσκονται παράλληλα κοντά στα παιδιά. Αντιπροσωπεία των παικτών επισκέφτηκαν σήμερα το 62ο Δημοτικό Σχολείο και το 49ο Νηπιαγωγείο Πατρών και μίλησαν στα παιδιά τόσο για τον αθλητισμό, όσο και για τις διατροφικές συνήθειες.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει…
“Το 62ο Δημοτικό Σχολείο και το 49ο Νηπιαγωγείο Πατρών επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ανδρικής επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο προπονητής της ομάδας Νίκος Βετούλας και οι παίκτες: Νίκος Αργυρόπουλος (αρχηγός), Βλάντο Πέτροβιτς, Έρικ ΜακΚόλουμ, Λάρι Τέρνερ και Γκόρντον Κλάϊμπερ. Την αντιπροσωπεία συνόδευε ο τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα, Γιάννης Μολφέτας.

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας μίλησαν τους μαθητές για το μπάσκετ και τις διατροφικές συνήθειες των αθλητών, και απάντησαν στις ερωτήσεις των παιδιών, που ζήτησαν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας είχε την ευκαιρία στη συνάντηση να μιλήσει και για την Ολυμπιακή Εκεχειρία. Στο αυριανό παιχνίδι περιλαμβάνονται εκδηλώσεις του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, που έχουν στόχο την προώθηση του Ολυμπιακού Ιδεώδους, την προβολή της σημασίας της ειρήνης, της φιλίας και της διεθνούς κατανόησης.

Επίσης, οι αθλητές μοίρασαν μπάλες στα παιδιά και παρέδωσαν στην διεύθυνση του σχολείου φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας.

Ακολούθησε μια επίδειξη για την σωστή εκμάθηση του σουτ στο προαύλιο του σχολείου, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας μας και να πάρουν αυτόγραφά τους.

Οι επισκέψεις σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα συνεχιστούν, με απώτερο στόχο να μεταφέρει ο Απόλλων Πάτρας στην εκπαιδευτική κοινότητα το μήνυμα της ευγενούς άμμιλας και του αθλητικού πνεύματος”.