Η πορεία του Απόλλωνα Πατρών φέτος είναι αξιέπαινη, καθώς ήδη βρίσκεται πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και δείχνει πως δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Σημαντικός παράγοντας αυτής της πορείας είναι η πολύ καλή επιλογή των ξένων παικτών που έχουν πάρει από το χέρι την ομάδα και την έχουν οδηγήσει στην εύκολη σωτηρία.

Σημαντικό στοιχείο όμως της πορείας της ομάδας της Πάτρας είναι και οι ισορροπίες που έχει κρατήσει με μεγάλη επιτυχία (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) ο Νίκος Βετούλας. Ο Έλληνας τεχνικός ζητάει συνεχώς από τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους στον Απόλλωνα και όχι στις πιθανές μεταγραφικές κινήσεις που μπορούν να κάνουν το καλοκαίρι. Είναι δεδομένο πως η παραμονή των Αμερικανών στην Πάτρα θεωρείται και είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο η φετινή χρονιά είναι κάτι άλλο πέρα από αυτό και οι παίκτες θα πρέπει να έχουν το μυαλό τους στην τωρινή ομάδα.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο Βετούλας μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα: “Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως παίζουν στον Απόλλωνα, για τον Απόλλωνα. Και όχι να ακούν κάποιους άλλους, που πιθανόν τους λένε πως μπορούν να παίξουν κάπου αλλού”.

Πλέον ο Έλληνας τεχνικός θέλει οι παίκτες του να συγκεντρωθούν και να παίξουν καλά στον αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό. Το γήπεδο είναι πολύ πιθανό να γεμίσει (πλησιάζει και ο All Star Game) και οι γηπεδούχοι θέλουν να τους ευχαριστήσουν με μία νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Αποστολή του τεχνικού επιτελείου είναι πλέον να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φετινή σεζόν και αυτό θα το προσπαθήσουν μέχρι το τέλος…