Ο Απόλλων Πατρών εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή του στην basket league και βασικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο Κώστας Μέξας.

Ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος παρέλαβε την ομάδα σε δύσκολη θέση, έπειτα από την αποχώρηση του Θανάση Παπαχατζή, μιλώντας στο ΕΣΑΚΕ TV ανέλυσε την πορεία της ομάδας από την στιγμή που την ανέλαβε μέχρι και τώρα.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμασταν σε πολύ δύσκολη θέση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αρκαδικό για την 7η αγωνιστική της Basket League, αλλά αντιδράσαμε συνολικά καλά ως ομάδα. Μας βοήθησαν σημαντικά οι δύο αλλαγές Αμερικανών παικτών, τις οποίες κάναμε, όπως και η δουλειά των υπόλοιπων παιδιών και η πορεία μας στη συνέχεια είναι πολύ καλύτερη από ό,τι ίσως κι εμείς να περιμέναμε. Οι Ντέβον Ντίλαρντ και Κέβιν Σάντλερ έβγαλαν ηγετικά στοιχεία».

Όσον αφορά στην παρουσία του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά και τους μπασκετικούς φιλάθλους των «μελανολεύκων», συμπλήρωσε: «Η Πάτρα είναι μια πόλη με γνώση του αθλήματος. Το δεδομένο αυτό βάζει πίεση σε όλο τον οργανισμό του Απόλλωνα, αλλά εμένα μου αρέσει η πίεση και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει αυτή η εμπειρία να γίνω καλύτερος προπονητής».

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας στο ΕΣΑΚΕ TV…