Προβληματισμένος για την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αρκαδικό, εμφανίστηκε στη συνέντεξη Τύπου ο Κώστας Μέξας. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης από την πλευρά της ομάδας του σε εκείνο το διάστημα, καθώς και την ανάγκη αντίδρασης στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αρκαδικό και τον Γιάννη για την πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη. Στο δεύτερη ημίχρονο υπήρχε μόνο Αρκαδικός. Εδώ και καιρό, μετά το παιχνίδι με την Καβάλα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί θα θέλαμε. Ξέρουμε το πρόγραμμά μας, είναι δύσκολο και πρέπει να συνέλθουμε και να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Έχουμε πίστη στον εαυτό μας αλλά δεν αρκεί αυτό. Σήμερα δεν ήμασταν πουθενά συγκεντρωμένοι, ο αντίπαλος έβαλε και κάποια μεγάλα σουτ και χάσαμε».

Από την πλευρά του, ο Τόνι Μέιερ είπε: Φανερά είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά όταν ο αντίπαλος έκανε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο. Χρειαζόμαστε πνευματική δύναμη και να βρεθούμε σαν ομάδα. Ομαδικό πνεύμα σε κάθε ματς και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».