Η αρνητική εικόνα του Απόλλωνα Πατρών στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κι αυτή που του στέρησε μια μεγαλύτερη προοπτική για την «έκπληξη» κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα. Ο προπονητής των Αχαιών, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην επανάληψη, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Νίκο Αργυρόπουλο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Σίγουρα, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Το θέμα είναι γιατί δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, που δεν είχαμε ηρεμία και υπομονή. Αφήσαμε τον ολυμπιακό να παίξει όπως θέλει και να βάλει ορισμένα σουτ παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Αν στο τέλος είχαμε τύχη ή ικανότητα μπορεί να είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο προπονητής πάντα θέλει το καλύτερο. Κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε. Η εικόνα ήταν καλή, κοντά σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως εικόνα ομάδας που θέλουμε».
 
Για τη βράβευση του Νίκου Αργυρόπουλου: «Σταματάει μια μεγάλη καριέρα ο Αργυρόπουλος, που είναι παίκτης – σύμβολο. Η ομάδα τον τίμησε με τον καλύτερο τρόπο, το ίδιο έκανε κι εκείνος για τον εαυτό του».