Με ανακοίνωσή του, ο Απόλλων Πατρών ενημερώνει τον κόσμο σχετικά με την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί και μέσω διαδικτύου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
 
Η Εθνική Κάρτα Φιλάθλου, η οποία είναι υποχρεωτική βάσει νόμου για όλους, θα είναι διετούς διάρκειας και θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο «Απόλλων Πάτρας CARNA» ενημερώνει τους φιλάθλους ότι σύμφωνα με το νόμο 4326/15 από την περίοδο 2015-16 η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται αποκλειστικά με ονομαστικά εισιτήρια, ενώ από 01/01/2016 για την αγορά εισιτηρίων θα είναι υποχρεωτική η ύπαρξη Κάρτας Φιλάθλου. Στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου αναγράφονται, υποχρεωτικώς, με ποινή απαραδέκτου, τα ακόλουθα στοιχεία, η ακρίβεια των οποίων επιβεβαιώνεται από τον υπάλληλο που την παραλαμβάνει, με ειδική σημείωση επί της αιτήσεως και ύστερα από έλεγχο των αναγραφομένων στο δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή στο διαβατήριο ή στην άδεια παραμονής, στοιχείων της αίτησης:
 
α) ονοματεπώνυμο,
β) όνομα πατρός και μητρός,
γ) ημερομηνία γέννησης,
δ) διεύθυνση κατοικίας,
ε) αριθμός τηλεφώνου,
στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή,
ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
 
Επίσης, για το αρχείο της Κάρτας Φιλάθλου θα πρέπει να διατίθεται φωτογραφία του κατόχου της κάρτας. Ειδικά, προκειμένου περί ανηλίκων τέκνων, ηλικίας κάτω των 14 ετών, εκδίδεται κάρτα που αναγράφει όλα τα στοιχεία εκτός του στοιχείου στ που αναφέρεται ανωτέρω. Η Κάρτα Φιλάθλου έχει διετή ισχύ, δυνάμενη να ανανεώνεται. Ο «Απόλλων Πάτρας CARNA» για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα δέχεται ηλεκτρονικά τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων οι οποίοι θα μπορούν να στέλνουν τα παραπάνω στοιχεία και μια φωτογραφία ταυτότητας στο e-mail: [email protected] ή καταχωρώντας τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://goo.gl/forms/5YgKoi7fKT».