Το All Star Game ολοκληρώθηκε στην Πάτρα και στις τάξεις του Απόλλωνα Πατρών έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τον αγώνα της Τετάρτης (13/03) απέναντι στο Ρέθυμνο. Ο Νίκος Βετούλας δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του για να προετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Κρήτης, ωστόσο θέλει οι παίκτες του να είναι απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, όπως έχουν στα περισσότερα φετινά τους παιχνίδια στο… σπίτι τους. Εξάλλου, από τη στιγμή που η ομάδα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, θέλει να κυνηγήσει την είσοδο στα πλέι οφ, κάτι που δεν είναι αδύνατο αν αναλογιστούμε την εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής στην Basket League ΟΠΑΠ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, περιμένουν για ένα ακόμη ματς ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς ο κόσμος αποτελεί ισχυρή δύναμη για το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα.

Ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας εξάλλου, μετά και το All Star Game που διεξήχθη στην πόλη, είναι… πωρωμένος με το μπάσκετ από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα της πόλης έχει δείξει τέτοια εικόνα και μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός του Απόλλωνα, καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του σε ένα αρκετά μικρό χρονικό διάστημα (αν και προετοιμασία είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα), καθώς απομένουν πλέον δύο μέρες, για να αποβάλλει εντελώς από το μυαλό των παικτών του το All Star Game και να τους… βάλει τον αγώνα με το Ρέθυμνο.