Εχοντας καλή ψυχολογία ύστερα από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Απόλλων Πατρών ταξιδεύει στη Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει με πάθος σε άμυνα και επίθεση και να είναι συγκεντρωμένη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εναντίον μιας ομάδας που έχει παίκτες με εμπειρία στην Α1. Θεωρώ ότι αυτό είναι το μεγάλο τους “όπλο”, γιατί ξέρουν να διαχειρίζονται όλες τις καταστάσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι μια ομάδα που της αρέσει να φεύγει στον αιφνιδιασμό και να πετυχαίνει εύκολα καλάθια. Εμείς για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να παίξουμε με πάθος σε άμυνα και επίθεση, και να μείνουμε  συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα λεπτά του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι όσο βρισκόμαστε κοντά στο σκορ, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες θα έχουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Λάρι Τέρνερ είπε: Το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα, τα ριμπάουντ και την ομαδικότητα. Εμείς πρέπει να τρέξουμε και να παίξουμε καλή άμυνα. Από το τελευταίο παιχνίδι πρέπει να κρατήσουμε την θετική ενέργεια και να την βγάλουμε στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας”.