Εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντιπροσωπεία του Απόλλωνα επισκέφτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς. Οι παίκτες της ομάδας της Πάτρας υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές, ενώ πρόσφεραν παράλληλα συμβολικά δώρα και παρέδωσαν στην διεύθυνση του σχολείου φανέλα του συλλόγου…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ανδρικής επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι παίκτες: Έρικ ΜακΚόλουμ, Κίτον Γκραντ, Βλάντο Πέτροβιτς, Γκόρντον Κλάϊμπερ, Ανδρέας Πελεκούδας, Γιάννης Θανόπουλος, Ιβάν Κρόλο και Ντίνο Έρτσεγκ. Την αντιπροσωπεία συνόδευε ο τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα, Γιάννης Μολφέτας.

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας έγιναν δεκτοί από την διεύθυνση του σχολείου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς. Υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές. Επίσης, οι αθλητές πρόσφεραν συμβολικά δώρα και παρέδωσαν στην διεύθυνση του σχολείου φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Οι επισκέψεις σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα συνεχιστούν, με απώτερο στόχο να μεταφέρει ο Απόλλων Πάτρας στην εκπαιδευτική κοινότητα το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος”.