Ήταν δίκαιο και από χθες έγινε πράξη…

Απόλλων Πατρών και Νίκος Βετούλας συνεχίζουν από κοινού για 3η διαδοχική αγωνιστική περίοδο, μιας και χθες επήλθαν οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΚΑΕ, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, καθότι διευθετήθηκαν ορισμένες μικρές λεπτομέρειες.

Ο Νίκος Βετούλας λοιπόν θα συνεχίσει το μεθοδικό έργο του και δεδομένα είναι ένα πρόσωπο που αποπνέει σιγουριά στον πάγκο των «μελανόλευκων». Γνωρίζει από έξω και ανακατωτά την ομάδα, τα λημέρια και η σχέση με τους διοικούντες της πατρινής ιστορικής ομάδας είναι σχέση αλληλοσεβασμού.

Άλλωστε από εκεί ξεκινούν όλα, για να «χτιστεί» κάτι υγιές. Ο Βετούλας ως παίκτης ήταν πεισματάρης, τρομερός αμυντικός και σε κάθε αγώνα έδινε τον καλύτερο εαυτό του. Κάτι παρόμοιο πράττει και ως προπονητής.

Ζει έντονα την κάθε μάχη του Απόλλωνα, δουλεύει σκληρά και την κάθε λεπτομέρεια, όντας τελειομανής και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Άλλωστε δεν ήταν και η ιδανικότερη σεζόν για τον Απόλλωνα, αλλά στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα και η επίτευξη της παραμονής, που ήταν ο βασικός σκοπός.

Ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2020 και την οδήγησε στην Basket League ως πρωταθλήτρια. Παρέμεινε φέτος και κράτησε τον σύλλογο εκεί που ανήκει και επιβάλλεται να παίζει, όντας μία επαρχιακή ομάδα με συμμετοχές σε τελικό Κυπέλλου και πολλές παρουσίες στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Έτσι πλέον επικεντρώνεται στον σχεδιασμό του ρόστερ, παραμένοντας για 3η χρονιά στην άκρη του πάγκου και αυτή η εξέλιξη αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη για τον Απόλλωνα, αφού ο Βετούλας είναι το καταλληλότερο πρόσωπο, για να καθοδηγήσει την ομάδα και να την οδηγήσει στην υλοποίηση των νέων στόχων που θα τεθούν.