Με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας, τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Νίκος Βετούλας θέλει η ομάδα του να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό, μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα ξεκινήσουν από την Κυριακάτικη αναμέτρηση, όπως τόνισε:

“Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον ρυθμό μας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, που μεσολάβησε λόγω των γιορτών, και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να συμβεί αυτό θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όσο το δυνατό περισσότερη ενέργεια μπορούμε μέσα στο παιχνίδι”.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Λιανός, στις δηλώσεις του, στάθηκε στην δυναμική του προσεχούς αντιπάλου τους και τις προσδοκίες των παικτών από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας:

“Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Για εμάς ξεκινάει μια σειρά δύσκολων αγώνων. Όταν παίζεις με μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, φροντίζεις να είσαι αξιοπρεπής και να κυνηγήσεις ό,τι καλύτερο. Εμείς θα παίξουμε βασισμένοι στην δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα, και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.