Για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Πανελευσιανιακό μίλησε ο Νίκος Βέτουλας, προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας. Ο Έλληνας τεχνικός, στάθηκε στο ότι οι δύο σύλλογοι είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία και θέτει ως στόχο να μεταφερθεί το άγχος των δικών του παικτών, σε αυτούς της Ελευσίνας και να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη:

“Παίζουμε με μια ομάδα με την οποία ανεβήκαμε ταυτόχρονα κατηγορίες, από την Β΄ κατηγορία στην Α2, και από την Α2 στην Α1. Έχει το σεβασμό μας, τόσο η αντίπαλη ομάδα όσο και ο προπονητής της. Εκτιμώ ότι το παιχνίδι είναι πιο κρίσιμο για τον Πανελευσινιακό.

Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε και να είμαστε όσο το δυνατό πιο κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να μεταφέρουμε το άγχος στους αντιπάλους μας. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε”.

Παραταύτα, θεωρεί πως οι παίκτες του δεν θα πρέπει να επαναπαυτούν ούτε… δευτερόλεπτο: “Είμαστε σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν στοιχεία στην ομάδα της Ελευσίνας, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά μέσα σε δύο λεπτά, για να επιβάλει το ρυθμό της”.    
 
Στο επικείμενο ματς αναφέρθηκε και ο Έρικ ΜακΚόλουμ: “Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Πήραμε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα, αλλά χρειάζεται να πάρουμε άλλη μία και στο επόμενο παιχνίδι”.

Ο Αμερικανός γκαρντ, επισήμανε τη σημασία της κατάκτησης της νίκη, ώστε να κατοχυρωθεί η παραμονή της Αχαϊκής ομάδας στην κατηγορία: “Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τις νίκες στην πορεία του πρωταθλήματος, ώστε να εδραιώσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.

Χρειάζεται να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στον Πανελευσινιακό. Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει καλούς περιφερειακούς παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία, σκοράρουν και είναι δημιουργικοί“.