Ο Τζερεμάια Ουίλσον θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα γι αυτό και ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας προχώρησε στην αλλαγή του στο πρωτάθλημα με τον Λένι Ντάνιελ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις. Θυμίζουμε ότι ο Λένι Ντάνιελ προπονείται με την ομάδα της Πάτρας από την αρχή της σεζόν, αλλά λόγω τραυματισμού είχε μείνει εκτός και την θέση του στο ρόστερ πήρε ο Τζόζεφ Τέιλορ.

Ο τελευταίος όμως υπέγραψε συμβόλαιο για ένα μήνα με τον Απόλλωνα να έχει τη δυνατότητα να το ανανεώσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο έλληνας τεχνικός της ομάδα της Πάτρας θα έπρεπε τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωση του Αμερικανού, αφού οι ξένοι παίκτες αυτή τη στιγμή είναι εφτά.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ουίλσον ήρθε να αλλάξει και πάλι τα πλάνα του Νίκου Βετούλα, ο οποίος βλέπει από την αρχή της χρονιάς τα προβλήματα τραυματισμών να μην αφήνουν σε ησυχία την ομάδα του γεγονός το οποίο έχει επισημάνει και ο ίδιος ουκ ολίγες φορές. Το πλήγμα για τον Απόλλωνα είναι μεγάλο, καθώς ο αμερικανός φόργουορντ αποτελεί πολύτιμη μονάδα έχοντας κατά μέσο όρο στις πρώτες τρεις αγωνιστικες 13 πόντους και 5 ριμπάουντ.