Ο Απόλλων Πατρών ξεκίνα από την Καβάλα την περιπέτεια του στο φετινό κύπελλο Ελλάδας με τις ευχές και τις προσδοκίες όλων στο «μελανόλευκο στρατόπεδο για επανάληψη της περσινής καταπληκτικής πορείας.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την πόλη της Καβαλάς ο τεχνικός του συλλόγου Θανάσης Παπαχατζής μίλησε στη επίσημη σελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση.

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς καθώς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα σχετικά νωρίς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, δεδομένου και των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε καθώς δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τους Νίκο Αργυρόπουλο και Πέρι Πέτι, για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου», τόνισε αρχικά ο «μελανόλευκος» τεχνικός και συμπλήρωσε: «Έχουμε μια εικόνα από την Καβάλα από τα Μαυροσκούφεια όμως πιστεύω ότι θα βρούμε μπροστά μας μιας διαφορετική ομάδα καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα».

Η αποστολή του Απόλλωνα αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) για τη Καβάλα και ο Θανάσης Παπαχατζής έχει στη διάθεση του τους εξής παίκτες: Δημήτρης Βεργίνης, Γιάννης Αθανασούλας, Τόνι Μέιερ, Ντάρεν Ντάνκαν,  Τόνι Γουντς, Μάρτιν Παλμπλαντ, Βασίλης Νιφόρας, Ανδρέας Πελεκούδας, Ανδρέας Οικονομόπουλος, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Δονύσης Τάταρης.