Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά  για τον Απόλλωνα Πατρών, με το ΔΣ του συλλόγου να συνεδριάζει και να αποφασίζει αλλαγές, εκτός από αυτή του προπονητή, όπου ο Κώστας Μέξας αντικατέστησε τον Θανάση Παπαχατζή. Έτσι, δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του γενικού αρχηγού, Βασίλη Λιανού, προσθέτοντας δίπλα του τον Γιάννη Μολφέτα. Επίσης, αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση, ενώ ζήτησε και από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Απόλλων CARNA συνεδρίασε τη Δευτέρα 26/10/2015, στα γραφεία του. Στη συνεδρίαση κατόπιν πρόσκλησης του Δ.Σ. συμμετείχαν και παλαιοί αθλητές και παλαιοί διοικητικοί παράγοντες του Απόλλωνα για να συζητηθούν τα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει για τη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

-Σχετικά με την επιστολή παραίτησης από τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού της ομάδας, κ. Βασίλη Λιανού, να μην γίνει αποδεκτή και το Δ.Σ. να εκφράσει την πλήρη συμπαράστασή του στο πρόσωπό του για το έργο που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Για την απαλλαγή του δε, από το μεγάλο φόρτο που έχει επωμιστεί, αλλά και για την τόνωση του ηθικού προπονητών και παικτών αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την προσφορά του παλαιού αθλητή της ομάδας και αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου, κ. Γιάννη Μολφέτα να αποτελέσει «συνδετικό κρίκο» μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης, να ακολουθεί την ομάδα στις αποστολές και κατά τη διάρκεια των αγώνων να κάθεται στον πάγκο μαζί με το υπόλοιπο τιμ.

-Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Τεχνικής Επιτροπής, εγκρίνει την απομάκρυνση του μέχρι τώρα προπονητή, κ. Θανάση Παπαχατζή και την πρόσληψη του κ. Κώστα Μέξα ως νέου προπονητή.

– Να ζητηθεί από το νέο προπονητή της ομάδας, Κώστα Μέξα να αξιολογήσει το ρόστερ και να καταθέσει στη συνέχεια τις εισηγήσεις του για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου να καλυφθεί και το αγωνιστικό κενό που αφήνει ο αθλητής Βασίλης Νιφόρας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

-Να ζητήσει από όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι πραγματικά αγαπάνε τον Απόλλωνα και τον στηρίζουν τόσα χρόνια, τη δύσκολη αυτή στιγμή να συμπαρασταθούν στην ομάδα, που τώρα τους χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά και να απομονώσουν κάποιους λίγους κακούς φιλάθλους, οι οποίοι από τον πρώτο κιόλας, εντός έδρας αγώνα βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας και με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να αποδοκιμάσουν προπονητές και παίκτες λες και ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να βλάψουν τον Απόλλωνα.

Αγαπητοί πραγματικοί φίλαθλοι ζητάμε και πάλι την με κάθε τρόπο συμπαράσταση σας και να μην ξεχνάμε το σύνθημα που υιοθετήσαμε όλοι επί προεδρίας του αείμνηστου Ανδρέα Μολφετα ότι «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ» και δεν ανήκει σε καμία διοίκηση, ούτε σε κάποιον πρόεδρο ή παράγοντα.