Η εκδήλωση του Απόλλωνα Πάτρας για την κινητοποίηση του κόσμου και τη δημιουργία “λαϊκής βάσης” που θα ενισχύσει την ομάδα, πραγματοποιήθηκε χθες σε πολύ καλό κλίμα. Αν και η εκδήλωση δεν έγινε σε γήπεδο, δεν έλειψαν τα συνθήματα όπως “Απόλλων, η ομάδα όλων των Πατρινών“, “Όλοι συμμέτοχοι σε ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα“.

“Ο Απόλλωνας αναπτύσσει μια τεράστια δυναμική μέσω του κόσμου του, όμως για να περπατήσει αυτό το όμορφο που φτιάχνουμε χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας” είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μολφέτας και πρόσθεσε:

“Γνωρίζω είναι δύσκολοι οι καιροί όμως και η μικρότερη συμμετοχή θα δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα που όλοι θα χαιρόμαστε. Το καινούργιο στοίχημα είναι πως ο Απόλλωνας ήρθε για να παραμείνει. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων, ακόμα και η πιο μικρή συμμετοχή είναι ένα λιθαράκι”.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης που ήταν καλεσμένος των ανθρώπων της πατρινής ομάδας τόνισε: “Η ομάδα αυτή έχει χαρίσει πολλά παιδιά στο μπάσκετ όπως τον σπουδαίο Κώστα Πετρόπουλο, που υπήρξαμε και συμπαίκτες. Ο Απόλλωνας είναι η μοναδική ομάδα στο ελληνικό μπάσκετ που μπορεί να συναγωνιστεί οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε και εσείς. Πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ένα σωματείο που έχει υγιής βάσεις. Οι Πατρινοί έχουν φτιάξει μια δική τους ομάδα, η οποία στηρίζεται στις δικές τις δυνάμεις” και παρότρυνε τον κόσμο:

Να γίνεται μέτοχοι στον Απόλλωνα. H Πάτρα έχει βρει το σπορ της και αυτό είναι το μπάσκετ”.