Ο Απόλλων δοκιμάζεται στον πρώτο αγώνα των φετινών πλέι οφ στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Ρακιντζή να τονίζει πως η ομάδα της Πάτρας έχει πετύχει τους στόχους της και με το παραπάνω τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο εκ των συνεργατών του Νίκου Βετούλα, τόνισε επίσης πως ο χρόνος συμμετοχής θα μοιραστεί, καθώς υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Αναλυτικά ο Κώστας Ρακιντζής τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Εμείς πετύχαμε και με το παραπάνω τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή την εξασφάλιση της παραμονής στη Basket League ΟΠΑΠ και την είσοδο στα Play Offs. Μπαίνουμε στα Play Offs με αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ευρώπης, με το σκεπτικό να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, ώστε να κατανοήσουν τις δυσκολίες της Α1 και να αποκομίσουν εμπειρίες”.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Ζαφείρης, είπε: “Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα μετέχει στα Play Offs και ειδικά από την πρώτη χρονιά μετά την επάνοδό της στη Α1. Παίζουμε απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης και γνωρίζουμε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά μας. Θα μπούμε στο παιχνίδι όσο πιο δυνατά γίνεται, θα παλέψουμε, και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί”.