Μετά την παραίτηση του Κώστα Καραπάνου και τις γενικότερες ραγδαίες εξελίξεις που συνέβησαν, ο Απόλλων Πατρών έπρεπε πριν το αγωνιστικό κομμάτι, να λύσει πρώτα όσα απασχολούσαν το διοικητικό. Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να ηγηθεί της ομάδας από εδώ και στο εξής, είναι ο Φίλιππος Καμίσης, ο οποίος εξελέγη ως ο νέος πρόεδρος της ομάδας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τις συνεδριάσεις των Δ.Σ. του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» της 27/5/2015 και της «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 2012 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» της 29/5/2015, αποφασίστηκαν από κοινού η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 2012 και η σύγκληση Γ.Σ. της ΚΑΕ για την 6η Ιουλίου 2015.

To Δ.Σ. της ΚΑΕ αποδέχθηκε τις παραιτήσεις του προέδρου Κωνσταντίνου Καραπάνου και αντιπροέδρου Πανάγγελου Κάνιστρα και αποφάσισε να εκλέξει στις δύο κενές θέσεις του Δ.Σ. τους Φίλιππο Καμίση του Παναγιώτη και Βασίλειο Γιαννόπουλο του Αριστοτέλη, εξέλεξε δε ομόφωνα στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΑΕ, τον Φίλιππο Καμίση. Η ισχύς της άνω απόφασης άρχεται από 1.7.2015.

Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ αναλαμβάνει απο σήμερα κιόλας όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο και την νέα αγωνιστική περίοδο, με τις επιτροπές που ήδη έχουν αποφασιστεί σε προηγούμενο Συμβούλιο του Απόλλωνα».