Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 24ης αγωνιστικής με τον Νίκο Βετούλα να κάνει λόγο για ένα παιχνίδι γιορτή για την ομάδα του. Ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι στιγμής, ωστόσο περιμένει από όλους να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά ο Νίκος Βετούλας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού με αντίπαλο μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που έχουν παίξει λίγο και σε κάποιους που δεν έχουν παίξει καθόλου, εφόσον το επιτρέψει το παιχνίδι, ώστε να δούμε εάν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο μέλλον. Ο στόχος μας είναι κατά κύριο λόγο να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει καταφέρει μια πολύ “μεγάλη σεζόν” και θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε”.

Από την πλευρά του ο Κίτον Γκραντ, υπογράμμισε: “Είμαι σίγουρος ότι πολλοί φίλαθλοί μας θα έλθουν στο γήπεδο και θα απολαύσουν τον αγώνα. Το σημαντικότερο για την ομάδα μας είναι ότι παίζει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Νομίζω ότι θα μας βγει στο παρκέ ο ενθουσιασμός για την επιστροφή στα παιχνίδια, αφού το προηγούμενο διάστημα ήμασταν υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε τους αγώνες των άλλων ομάδων”.