Ο Απόλλων Πατρών δεν τα κατάφερε κόντρα στον Άρη για την 24η αγωνιστική της Basket League και ηττήθηκε για μία ακόμα φορά στο Αλεξάνδρειο μειώνοντας τις πιθανότητες του για παραμονή στην κατηγορία. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Πατρινών στάθηκε τόσο στην εικόνα του σημερινού αγώνα με τους “Κιτρίνους” όσο και στον επόμενο αγώνα με την Κύμη που θα κρίνει και την παραμονή στην Α1.

Αναλυτικά:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι εξαρχής. Ο Άρης είναι παρά τις απώλειες των ξένων του οργανωμένη και σκληρή ομάδα και είναι δύκολο να ανταποκριθείς στο physical παιχνίδι του. Για μας είχαμε πει ότι το πιο κρίσιμο κομμάτι του αγώνα για να μείνουμε κοντά θα ήταν το ριμπάουντ, αλλά δεν το κάναμε. Τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη έδωσαν δεύτερη και τρίτη ευκαιρία και είναι δύσκολο για εμάς να παίξουμε συνεχόμενες άμυνες. Κάναμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, μειώσαμε τη διαφορά, βγάλαμε συνεργασίες και το θετικό είναι ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Μπάβτσιτς. Λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του δεν μας είχε βοηθήσει μέχρι τώρα, δεν ήταν καν παρών».

«Το μυαλό μας είναι πλέον στο επόμενο παιχνίδι με την Κύμη. Έχουμε δύο δυνατότητες για να σωθούμε, θα διεκδικήσουμε την πρώτη, να κερδίσουμε εκεί και να έχουμε τελειώσει μια δύσκολη και προβληματική χρονιά».

Για την πορεία του Άρη δήλωσε: «Έχει μπει σε μια δύσκολη φάση λόγω της έλλειψης των ξένων του. Ελπίζω να αναπληρώσει το κενό το παιδί που θα έρθει και να πετύχει τους στόχους της η ομάδα του Άρη».

Ο Γιάννης Κουζέλογλου από την μεριά των παικτών τόνισε: «Ξέραμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που ειδικά μέσα στην έδρα της παίζει καλό μπάσκετ. Δεν ήμασταν 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και μόνο έτσι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε εδώ τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε μια δύσκολη βδομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση ξεχωριστά, να δουλέψουμε σκληρά κάθε μέρα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι».