Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το ζητούμενο για τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ υποδέχεται τον Πανελευσινιακό. Οι Πατρινοί “έπεσαν” στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κυνηγούν την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα κόντρα στους “σταχυοφόρους” προκειμένου να διατηρηθούν “ζωντανοί” στη μάχη για κατάληψη της έκτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ασίσταντ κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Κώστας Ρακιντζής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τους Ελευσίνιους τόνισε: “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στο γήπεδό μας και προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες. Εμείς θέλουμε να βγούμε στην οκτάδα και η Ελευσίνα έρχεται για να διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες της να σωθεί. Πιστεύουμε ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά την τελευταία εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Χρειάζεται να μπούμε στη γήπεδο σοβαρά και πειθαρχημένα για να πάρουμε τη νίκη και να περάσουμε στα πλέι οφ”.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Κρόλο πρόσθεσε: “Το μόνο που πρέπει να κοιτάζουμε είναι η νίκη. Μόνο αυτό θα μας έχει αφήσει ικανοποιημένους μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση. Η ομάδα μας πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ο κόσμος του Απόλλωνα γεμίζει το κλειστό γήπεδό μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και σε αυτή την αγωνιστική. Να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει“.