Ο Απόλλων θα υποδεχτεί την Τετάρτη το Ρέθυμνο με τους ιθύνοντες του συλλόγου να περιμένουν τη δυναμική παρουσία του κόσμου. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας της Πάτρας ενόψει ενός αγώνα που αναμένεται να κρίνει πολλά σχετικά με την είσοδο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης 13/03/2013 είναι στραμμένη η προσοχή του Απόλλωνα Πάτρας με αντίπαλο το Ρέθυμνο Aegean. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίστηκαν στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρά το γεγονός ότι η Πάτρα φιλοξενούσε το ALL STAR GAME ΟΠΑΠ.

Από σήμερα Δευτέρα 11/03/2013 ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ (ώρα έναρξης 18:00, τηλεοπτική μετάδοση από την ET-3).

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας, το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ “Νίκος Αλεξόπουλος” (Αλ. Υψηλάντου 208-210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270) και το κατάστημα “TEMPOSPORT” (Φωκαίας 11, πλησίον πλατείας Ελευθερίας).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ για κερκίδα Α (καρεκλάκια απέναντι από πάγκους ομάδων), 13 ευρώ για κερκίδα Β (καρεκλάκια πίσω από πάγκους ομάδων), 10 ευρώ για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), 7 ευρώ φοιτητικό/μαθητικό για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), απαραίτητα με την επίδειξη φοιτητικού-μαθητικού πάσου.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή με κάρτα διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας Πάτρας εφαρμόζει ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode”.